Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-07-2018 10:24:26

cvbxcvb234234
Membre
Date d'inscription: 12-07-2017
Messages: 36

NIKE AIR MAX 2017 Mens Black Running Sports Shoes

De Air Force 270 Shoes nemen signalen van verschillende Nike-stijlen, met name de oversized airbag bij de hiel van de recente Air Max 270. De schoen heeft een bootie-constructie voor een goede, comfortabele pasvorm. Het bovenwerk is gemaakt van leer, textiel en synthetische materialen en beschikken over een opvallende kleurstelling met felle oranje kleurenpoppen, met de iconische Nike Safari-print die wordt gebruikt op de zijpanelen. Een magnetische riem zit over de middenvoet en biedt een goede pasvorm, met treklipjes op de hiel en de tong. De Nike Air Max 270-schoen Nike Huarache voor dames zorgt voor zichtbare demping bij elke stap. Bijgewerkt voor modern comfort, het is een eerbetoon aan de originele 1991 Air Max 180 met een overdreven tongtop en erfgoedlogo.

Houd het op deze pagina vast voor alles wat u moet weten over de Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon. Deze limited-edition trainer wordt samen met verschillende andere ontwerpen uitgebracht als onderdeel van de Air Max Day-vieringen. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats in maart, nu erkend als een van de grootste maand in de kalender voor sneakerheads. Het was tijdens de Air Max Day van vorig jaar dat fans van de Air Max de kans kregen om op hun favoriete "RevolutionAir" te stemmen. Verschillende kunstenaars hebben hun ontwerp naar voren gebracht, maar het was LA-gebaseerde Sean Wotherspoon die won met zijn interpretatie van een enkele verwisselde Air Max 1/97.

Er zijn schoenen die je op het eerste gezicht herkent: in onze collectie van Nike Air Max kun je het model kiezen dat je verkiest uit een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. De iconische transparante schokdemper zal je bij elke Nike Air Max 95 Heren stap begeleiden met zijn elastische en zachte textuur, om je licht te brengen naar je volgende doelen. Wanneer een sportaccessoire zich onderscheidt door zijn schoonheid en zijn comfort, wordt het onvermijdelijk dat het zelfs aan de buitenkant op de sportvelden wordt gewaardeerd. Dit is precies wat er met de Nike Air Max is gebeurd, gemaakt om de sportieve prestaties van hardlopers over de hele wereld te verbeteren en onmiddellijk gewaardeerd voor hun ongekende elasticiteit, ideaal om te voet te gaan in het dagelijks leven. Zowel op het werk als in de vrije tijd, in een casual outfit of in een puur stedelijke stijl, kunt u de

Deze nieuwe "Dusty Cactus" -uitgave van de 270 heeft een gebreide bovenkant zonder naaisters en een asymmetrisch vetersysteem. Deze colorway, die is geleend van de OG Air Max 93, wordt geleverd in een witte, zwarte en stoffige cactus mintgroen op het nauwsluitende bovenzijde met gezoomde mesh, een zwarte hiel in textiel en een witte tussenzool met de doorschijnende 270 graden halfstok. lengte Air Max-tas die Dusty Cactus-accenten onthult. De rubberen buitenzool is in Nike Air Max 2018 Plastic Drop Zwart Peach Rood Wit Logo Laagste Verkoopprijs tweeën gedeeld, de voorkant is van massief rubber terwijl de achterkant vrij is. Eerder deze maand onthulde Nike een gloednieuw silhouet met de naam de Air Max 270, genoemd naar de 270 graden zichtbare lucht in de Air Max-eenheid. Nu is de schoen terug in twee nieuwe kleuren, perfect voor dagelijks gebruik. Met een gestroomlijnd, geheel zwart bovenwerk, dat contrasteert met de zool in vet rood en feloranje kleur, is deze schoen een subtiel modern statement. De schoen komt ook in een witte iteratie, afgewerkt met een gedurfde groene luchteenheid.

Hors ligne

 

Pied de page des forums