Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ŕtes pas identifiÚ.

#1 13-08-2018 09:49:28

fgfgrtr555
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-07-2018
Messages: 8

What Could Be a New Nike Air Unit for 2018 Leaks Online

De Air Max 97 CR7 "Portugal Patchwork" is ge´nspireerd op de jeugd van Ronaldo in Portugal en gaat terug naar het moment waarop de moeder van de atleet gaten in zijn schoenen naaide na urenlang versleten te zijn op het veld. De kicks hebben een levendige rode basis met tonale patchwork details boven de witte tussenzool en een vleugje zwart en goud langs de hiellip en zijkanten. Lede omhoog naar de viering van Air Max Day, HYPEBEAST en Nike Greater China hebben samengewerkt met Wang Junkai (TFBoys ) en de jonge animator Tommy Ng om de creatieve geest van de 'WJK' schoenen te vangen als onderdeel van de Nike Air Max Zero "Imaginairs" -collectie. De korte animatie toont Wang Junkai als een stripfiguur met de Air Max in een droomachtige staat, http://www.praktijkawaki.nl die zich uitstrekt over de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid. Andere creatieve media in de viering van de viering van de Air Max Day in Groter China omvatten de interactieve 3D Air Max World, Air Max 270 illustraties, door Nike ge´nspireerde gezichtstattoos en inflatie-modefiguurtjes van kunstenaars Lauren Tsai van Terrace House, Instagram-artiest John Yuyi, digitaal kunstenaar Zhang Zhoujie, grafisch ontwerper Yoshirotten, Pronounce-ontwerper, speelgoedmaker Chino Lam en nog 9 andere artiesten in de campagne.

De Air Max 97 CR7 "Portugal Patchwork" is ge´nspireerd op de jeugd van Ronaldo in Portugal en gaat terug naar het moment waarop de moeder van de atleet gaten in zijn schoenen naaide na urenlang versleten te zijn op het veld. De kicks hebben een levendige rode basis met tonale patchwork details boven de witte tussenzool en een vleugje zwart en goud langs de hiellip en zijkanten. Lede omhoog naar de viering van Air Max Day, HYPEBEAST en Nike Greater China hebben samengewerkt met Wang Junkai (TFBoys ) en de jonge animator Tommy Ng om de creatieve geest van de 'WJK' schoenen te vangen als onderdeel van de Nike Air Max Zero "Imaginairs" -collectie. De korte animatie toont Wang Junkai als een stripfiguur met de Air Max in een droomachtige staat, die zich uitstrekt over de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid. Andere creatieve media in de viering van de viering van de Air Max Day in Groter China omvatten de interactieve 3D Air Max World, Air Max 270 illustraties, door Nike ge´nspireerde gezichtstattoos en inflatie-modefiguurtjes van kunstenaars Lauren Tsai van Terrace House, Instagram-artiest John Yuyi, digitaal kunstenaar Zhang Zhoujie, Adidas Yeezy Boost 350 Schoenen grafisch ontwerper Yoshirotten, Pronounce-ontwerper, speelgoedmaker Chino Lam en nog 9 andere artiesten in de campagne.

Net als de Air-units op alle VaporMax-schoenen, worden de bubbels van de Air Max in de Verenigde Staten gemaakt in Nike's nieuwe Oregon-fabriek. Dus je krijgt niet alleen een frisse sneaker, maar een die komt met wat frisse lucht uit Oregon. De zwarte en roze versie die je hier ziet, verschijnt de eerste keer in februari, maar verwacht nog veel meer kleurvarianten (zoals een felbegeerde triple black-versie) op de schappen op Nike Air Max Day (26 maart) .2017 was vol met geruchten over de release van de gloednieuwe Nike Air Max 270. Woord op straat was dat de stijl zou debuut maken op Air Max Day, maar het lijkt erop dat we niet veel langer hoeven te wachten. De nieuwste editie van Nike is een eerbetoon aan zijn vorige Air Max-verleden. - ge´nspireerd door de Air Max afstamming uit de vroege jaren 1990, specifiek van zowel de 1991 Air Max 180 en Air Max 93.

Nadat gelekte beelden een paar maanden geleden op het internet circuleerden, is eindelijk de laatste toevoeging aan de Air Max-familie bevestigd, getiteld de Air Max 270. Het werd dit weekend onthuld op Nike's beleggersdagoverzicht en het lijkt een klassieker te worden. Het is een groot jaar geweest voor Nike, met de release van de enorm succesvolle Vapormax en de constante stroom van Air Max 97's om de twintigste verjaardag van de silhouetten te vieren. Volgend jaar lijkt het nog groter te worden, want Nike heeft zojuist officieel aangekondigd dat een gloednieuw Air Max-model Adidas NEO Low Canvas Zwart Wit Heren Bestellen Nederland zal worden gelanceerd - de Air Max 270. Het zou dezelfde ontwerptechnologie hebben als de waanzinnig comfortabele Vapormax, maar toch nieuwe uiterlijke kenmerken vertonen en bouwtechnieken. De nieuwe sneaker zal naar verluidt worden gelanceerd op Air Max Day volgend jaar, wat altijd een geweldige tijd is voor zowel nieuwe releases als oude klassiekers die weer tot leven worden gebracht. We hebben verschillende kleuren van de sneaker gezien door gelekte afbeeldingen, bijvoorbeeld een "Tiger" -kleurenweg die doet denken aan de Air Max Plus die in een vergelijkbare tint wordt uitgebracht, en ook aan een aqua-look model. Tot nu toe zijn de enige officiŰle afbeeldingen die we hebben gezien van een zwart / wit paar, met aqua detaillering. "Air 270" -merken zijn ook duidelijk zichtbaar onder de Swoosh aan de zijkant van het model.

Hors ligne

 

Pied de page des forums