Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-01-2019 04:34:01

Labi1995
Membre
Date d'inscription: 07-11-2018
Messages: 286

moet je een goed gevoel voor humor

De Running Warehouse Blog plaatste zojuist een preview van twee nieuwe gedempte zero-drop schoenen van Mizuno: de Mizuno Evo Levitas en Evo Cursoris. Beiden komen begin 2013 uit, en vullen wat in snel tempo een erg drukke niche wordt, bezet door schoenen zoals het momenteel beschikbare Altra Instinct, New Balance MR00, & Saucony Hattori, en het binnenkort te verschijnen Skechers Go Bionic, Saucony Virrata , & Brooks Pure Drift. Running Warehouse geeft aan dat "zero drop met een beetje meer bescherming en meer comfort in 2013 een groot verhaal zal worden", en op basis van recente trends en productaankondigingen kan ik het niet helpen. Details over deze schoenen blijven www.hijosdelvacio.es schaars, maar de Running Warehouse Blog meldt dat de Mizuno Evo Levitas de minste van de twee schoenen is, met een stapelhoogte van 15 mm in Adidas Ultra Boost Homme zowel de hiel als de voorvoet, een gewicht van 6,5 oz (heren). Het wordt ook aangeprezen als het hebben van een brede voorvoet en smalle middenvoet. Hier zijn enkele foto's van de Levitas: Ik ben blij dat Mizuno zijn aanbod aan het meer minimale einde van de schoenenschaal heeft verhoogd. Ik was onlangs uitgenodigd om deel te nemen aan het Mizuno Mezamashii-project en dit omvatte een paar gratis schoenen en de enige schoen in de huidige catalogus die bij mijn smaak past, is het Wave Universe (hoewel het een fantastisch exemplaar is!). Ik heb zowel de Ronin als de Musha gelopen en hoewel ze beide solide keuzes zijn in de categorie transitionele lichtgewichttrainer / racer, vind ik ze een beetje te veel schoen naar mijn smaak. Als de Levitas of Nike Air Max 270 Womens Cursoris beschikbaar waren geweest, zou ik meteen op hen zijn gesprongen! De enige grote Adidas Superstar Womens vraag met deze beide schoenen, zoals met veel minimalistische schoenen, is duurzaamheid ten opzichte van de prijs. MSRP voor de Levitas is $ 110, en voor de Cursoris is $ 120. Ik wou dat meer schoenenbedrijven schoenen zouden maken zoals de New Balance 730 - minimaal maar uiterst betaalbaar. Desalniettemin is het geweldig om te zien dat een ander schoenenbedrijf zijn aanbod diversifieert. Als Mizuno de staat van de Ekiden zou brengen, dan hadden ze de hele line-up! Een paar dagen geleden ontving ik een update van het literatuuroverzicht van mijn vriend Blaise Dubois, en een van de vele artikelen die hij samenvatte, was een in het bijzonder die me opviel. Het artikel uit het juli-nummer van Medicine & Science in Sport & Exercise is getiteld "Voorspellers van driedimensionale borstkinematica tijdens blote borstkreuken". De auteurs van het onderzoek Nike Air VaporMax Damen zijn Louise Ellen Wood, Jennifer White, Alexandra Milligan, Bessie Ayres, Wendy Hedger en Joanna Scurr.
Nu, als een vader van een 8-jarige jongen, ben ik meer dan bereid om toe te geven dat ik soms zijn niveau van volwassenheid en gevoel voor humor deel over dit soort onderwerpen (tot grote verdriet van mijn arme vrouw!), Maar mijn eerste gedachte bij het zien van deze studie was: "Hoe hebben ze dit verleden tot een Institutioneel Review Board gekregen?" Nou, zoals je misschien zou denken was het onderzoeksteam samengesteld uit zes vrouwen, en de vraag die ze aanhoorden was eigenlijk behoorlijk serieus. een artikel met de titel Bouncing Breasts: A Credible Area of ??Scientific Research (blijkbaar moet je een goed gevoel voor humor hebben als je op dit gebied werkt), legt teamlid Dr. Joanna Scurr uit dat aan oefeningen gerelateerde pijn in de borst is gemeld bij 56-72 % van de vrouwen in eerdere wetenschappelijke studies, en dat "geschikte borstondersteuning is ge?dentificeerd als de meest effectieve vorm van behandeling voor borstpijn Nike Air Max 270 Womens en preventie van borstzakking." Hun overkoepelende doel is daarom om te proberen de meest effectieve vorm van ondersteuning te vinden voor het uitoefenen van wo mannen van verschillende borstomvang.
Het hierboven beschreven onderzoek had een smallere focus om eenvoudig te bepalen hoe de borsten bewegen tijdens ontbloot bovenlijf bij vrouwen met verschillende borstomvang. Hier is de samenvatting met een samenvatting Nike Air Max 2017 Womens van het onderzoek: deze studie was gericht op het analyseren van verschillen in borstkinematica tussen cupmaatjes tijdens het hardlopen en het vermogen van borst- en lichaamsmaten om deze verschillen te verklaren. Acht vrouwen (A tot G cup; gemiddelde ± SD : leeftijd = 26,0 ± 6,0 jr, statuur = 1,667 ± 0,064 m, massa = 62,78 ± 8,24 kg) met afmetingen van 32 tot 38 inch op de borst. Borst- en borstomtrek, een beperkt antropometrisch profiel, suprasternale kerf tot tepelafstanden en de body mass index werden gemeten en de borstmassa werd geschat. Multiplanar relatieve verplaatsing van de borst, snelheid en versnelling tijdens het hardlopen van de Nike Air Max 95 Damen loopband werden vervolgens geregistreerd. Verschillen in borstkinematica werden vergeleken tussen cupmaten voor en na allometrische / polynomiale scaling met behulp van significante maten van Adidas ZX 750 Mens borst- en lichaamsmaten.

Hors ligne

 

Pied de page des forums